Varmt Välkommen till Anna Karin´s Yoga

Online & i Studio

Jag heter Anna Karin och är Yogalärare.
Här kan du läsa om vad jag kan erbjuda just dig.

 

Yoga är min passion, och har varit det i över 20 år.

Genom min yogapraktik har det blivit tydligare och tydligare för mig att mental träning, andning, olika former av meditation, inkännande och medvetna rörelser bidrar i stor utsträckning till ökad hälsa och större glädje i livet.

 

Min strävan och motivation är att deltagare ska öka sin närvaro i nuet och finna fysisk, mental och emotionell balans för att komma lite närmar sig själva och sitt egna innersta rum.
I yogan tränar vi oss på att "känna in" de små fina skillnaderna i kroppen. Vi rör oss sakta och inkännande i takt med vårt andetag.


Jag har alltid haft ett stort intresse för hur kropp och sinne fungerar. Hur rörelse, kost och vila påverkar oss, och vad vi själva kan göra för att öka välmående och balans i livet.
Under mina år som yogalärare har jag fått möta otroligt många människor som bevittnar att de fått en ökad hälsa inom en mängd olika områden sedan de börjat yoga.


Så här säger mina deltagare:

”Yogan och meditationerna har hjälpt mig i min vardag, jag har fått bättre sömn och fått balans i livet. Underbart för kropp och själ”.

”Min nacke känns mycket bättre”

”Jag är mycket mjukare i kroppen nu”

”Jag har fått så många verktyg att använda för att må bättre”

”Jag har inte sovit så här bra på 20 år!”

” Yogan har räddat mig denna höst”

"Anna Karin inger ett stort lugn och skapar en trygg stämning i grupper"
”övningarna är perfekta, lätta att göra och ger effekt”
”Anna Karin har en bra yogaröst att lyssna på så det skulle jag vilja ha mer av”
”Övningarna har gjort att min smärta och stelhet blivit bättre”
”Klangmeditationen har gjort att min värk som jag haft i 11/2 år försvunnit helt. Helt fantastiskt!”

Jag har ägnat mig åt en mängd olika yogaformer och fastnat och fördjupat mig i den lugna mer läkande formen av yoga där andning och meditation tar stort utrymme.

Jag är utbildad inom YinYoga, MediYoga, HormonYoga, Vägledd meditation, Klangmeditation och Coaching.

 

I grunden är jag lärare och har under många år också arbetat som skolledare. Denna period har gett mig fantastiska möten, mycket glädje och dessutom mycket lärdom såklart. Framförallt har jag fått mersmak av att fortsätta guida personer mot yrkesmässig och personlig utveckling genom yoga och coaching.

Glädjen att se människor växa inom sig själva, bli trygga, få bättre sömn, lägre blodtryck, förbättrad andning mm, gjorde att jag under hösten 2020 tog beslutet att arbeta med detta på heltid.

Ett beslut jag inte ångrar.