Coach och MediYoga instruktör

Att få tillgång till en egen coach som ledare och chef borde vara en självklarhet inom alla företag och organisationer.

Jag har själv ibland känt ett behov av att få träffa en coach och få stöd, men att tiden inte alltid har funnits, därför vill jag nu erbjuda detta stöd till dig som känner att tiden inte räcker till, men att behovet av chefs, livs eller hälsocaoching finns.

Jag har arbetat med både barn och vuxna inom både sjukvård, förskola och skola i över 30 år. Mina senaste 12 år har jag arbetat som arbetsledare inom skolan.

Mina tjänster vänder sig alltså till dig, vara sig du är chef/ledare eller vill ha livscoaching, eller hälsocoaching.

Att någon annan ”ser” vad du gör för val, hur du tar emot och ger feedback, hur du reagerar på stress mm, är ett effektivt sätt att börja formulera sina mål och påbörja resan mot förändring. Genom coachingen får du stöd i att hitta din inre motivation, och på ett strukturerat sätt arbeta för att nå ditt mål. 

Mina utbildningar på universitetsnivå är; lärarutbildning, speciallärarutbildning och rektorsutbildning. Andra utbildningar inom ledarskap och coaching är: – Certifierad ledarskaps -och verksamhetscoach enligt EMCC´s riktlinjer, ABLC – Chefsutbildning genom Mindset – Chefsutbildning Klart ledarskap genom Provins fem och Kommunikativt ledarskap.

Jag är diplomerad MediYoga instruktör genom MediYoga center i Göteborg. Efter 22 års utövande av yoga instruerar jag nu MediYoga på Ringserödsvägen 2 i Varekil på Orust, och på Doterödsvägen 3 i Stenungsund.

Jag bor på ön Orust som ligger 6 mil norr om Göteborg. Jag fyller på min energi genom att tillbringa tid för avkoppling genom såväl skogspromenader, tid på havet, som inom yoga och meditation. Jag är övertygad om att:

Alla människor har potential att utvecklas, växa och förändras om de blir bemötta med respekt, omtanke och lugn.

Ta kontakt nu!   0760-100769

Lauste@ledarcoachonline.se